Tag på eventyr og skab minder for livet 

Livet handler om at skabe minder og de bedste minder kommer sig af et eventyrligt liv. Netop derfor ser mange personer på hvilke muligheder de har for at drage på eventyr, men de fleste stopper dog også op forholdsvis hurtigt igen, fordi kreativiteten slipper op eller fordi det for mange kan være et spørgsmål om tryghed ved at gøre det som man plejer. 

Minder for livet skabes ikke altid med de stensikre løsninger 

Har du ikke de vildeste eventyr i din bagage endnu, så skal du ikke tøve med at tage springet. Der er eventyr for alle slags og det gælder også de personer, der normalt dvæler ved det vante, fordi det er trygt og sikkert og der ikke er risiko for at noget går i vasken. Men nogle gange er det bare ikke den stensikre løsning, der giver de bedste minder. 

Det behøver ikke at kræve et lån eller en kæmpe opsparing, for at komme på eventyr. Det kan selvfølgelig virke som en god idé nu og her, hvis dit eventyr absolut skal koste mere end hvad du har på lommen. Skal det gå hurtigt med et lån, så kan du læse mere om kviklån her. 

Brainstorming kan vise dig vej til dit eventyr 

Sidder du tilbage og sukker, fordi du ikke kan erindre noget eventyrligt fra din egen historiebog, så skal du ikke tøve. Der er som skrevet et eventyr for enhver og du kan allerede starte nu og her ved at brainstorme på hvad du vil opleve, når du finder din inspiration løbende ved at læse videre. 

Brainstorming er et godt redskab i mange sammenhænge og i forhold til eventyrplanlægningen, er det bestemt et redskab der kan gøre gavn. Der findes lidt forskellige tilgange til brainstorming og du kan vælge din helt egen eller følge denne metode der typisk anvendes.  

Find et stykke papir og en blyant. På midten af papiret starter du med at skrive eventyr. Hvis du allerede ved at det skal være et eventyr i form af en get-away fra alting, så kan du også skrive ”Get-away” på dit papir. Dette er helt op til dig og egentlig bare en overskrift for, hvad det hele handler om.  

Find inspiration hos venner og bekendte, samt på internettet 

Når du har fundet den overskrift der passer til dig, skal du skrive alle de ting der popper op, når du tænker på dit eventyr. Har du valgt overskriften ”Get-away” kan det være at du skal have en titel der hedder ”øde ø” eller ”skov”. Der er ingen regler for hvad du må skrive og hvad du ikke må skrive. Nogle ser det for sig fordi de visualiserer deres eventyr, mens andre kommer frem til det på en anden måde.  

Når du føler at du har alle de stikord der passer til dit eventyr, er det bare at tage dem fra en ende og finde ud af, hvordan du får det til at ske for dig. Har du skrevet ”øde ø”, kan det være at du skal gå online og lade dig inspirere af andre der har fundet et fantastisk sted, hvor de har følt de var på en øde ø.  

Der findes faktisk lokationer i Sverige, som kan være perfekte til dette formål. Har du skrevet ”skovhytte”, kan du være heldig at du har bekendte der har et sommerhus som du må låne et par dage.