Facit Bank online

Facit Bank blev grundlagt i 2019. Det er en bank, man kan finde online. Det smarte med en onlinebank er, at der ikke er nogle fysiske filialer. Fysiske filialer støder man næsten altid ind i hos en fysisk bank. En anden smart ting man kan finde online, er nyhedshjemmesider og diverse magasiner. Nu behøver man ikke længere at modtage dette fysisk.

Facit Bank er skabt af nogle professionelle bankfolk. De har omkring 30 ansatte. Fordelene ved en internetbaseret bank uden fysiske filialer er, at man derved kan tage nogle meget fordelagtige lån uden mange negative renter. Fordelene ved en internetbaseret avis er, at man altid har de seneste nyheder lige ved hånden.

Bank online

Formålet med en onlinebank er at den skal ses som et supplement til ens nuværende bank. I danske fysiske banker er der en del negative renter. Dette betyder, at der er en grænse for hvor mange penge, man må have stående i banken. Hvis man ikke vil begrænses af dette, kan man til fordel oprette en konto hos Facit Bank.

Ved oprettelse hos Facit Bank behøver man ikke at skifte sin nuværende bank. Netop fordi Facit Bank er et supplement. Hvis man pludselig står overfor akut pengemangel, kan man nemt og enkelt tage et forbrugslån hos Facit Bank. Man kan låne alt fra 10.000 til 200.000 kr. hos dem. For at kunne låne penge er der kun få kriterier som skal være opfyldt.

Kriterier for lån hos Facit Bank

  • Man skal være fyldt 21 år
  • Antal penge man vil låne muliggøres, alt efter hvad ens rådighedsbeløb er hver måned
  • Man skal selvfølgelige kunne betale lånet tilbage løbende hver måned

Nyheder fra det virkelige liv

Læs spændende nyheder her hvis du ikke kan vente på at modtage den fysiske avis hver måned. Hos Senest.dk kan man blandt andet læse om et stort fragtskib, som lige nu sidder fast i Suez-kanalen. Dette har store konsekvenser for meget af skibstrafikken i verden. Lige nu arbejdes der på højtryk med diverse både og gravemaskiner, som skal få skibet fri.

Omkring 12 procent af handelstrafikken i verden foregår lige her, hvor fragtskiber danner en prop. Derfor er der nu dannet en lang kø af omkring 200 skibe efter skibet. Dette er med til at skabe stor forsinkelse, og det kan derfor gå ud over rigtig mange mennesker. Dog satser de på at få skibet fri inden for nogle få dage.

Friluft hitter

Friluftslivet er noget, som rigtig mange mennesker dyrker. Helt evolutionært har vi mennesker brug for at komme ud i naturen. For nogle kan det være svært at komme i gang med friluftslivet. For dem kan FriluftsMagasinet give en hjælpende hånd. På deres hjemmeside kan man læse en masse gode tips til eksempelvis vinterfriluftsliv eller til vandreturen i Danmark.

For at gøre friluftslivet så behageligt som muligt, kan man til fordel anskaffe sig det helt rigtige udstyr. Et par gode vandrestøvler er for eksempel helt essentielt, hvis man har planer om de lange vandreture. Magasinet er drevet af nogle dygtige friluftsseksperter. De er alle uddannet indenfor sit helt særlige felt omkring friluftslivet.